Als ZZP'er heb je het allemaal prima voor elkaar. Je bent lekker voor jezelf aan het werk en je doet het allemaal prima. Maar soms kun je je als ZZP'er ook best een beetje alleen voelen. Je hebt het idee dat je er helemaal alleen voor staat. Dat jij alles zelf moet uitvinden en dat je overal zelf achteraan moet gaan. Het is dan een goed idee om je aan te sluiten bij Younited.nl. Daar ben je zeker niet meer alleen. Je vindt daar allerlei andere ZZP'ers in allerlei verschillende disciplines. Je kunt hier contact leggen met anderen in een vergelijkbare situatie en zo op een bepaalde manier toch samenwerken.

Op Younited.nl staan anderen voor je klaar

Sommige regels zijn nu eenmaal niet gemakkelijk uit te vogelen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de zelfstandigenaftrek? Als je daar niets van weet dan kan het je veel geld kosten wanneer je belastingaangifte doet. Op Younited.nl vind je overal informatie over. Van het doen van belastingaangifte en je BTW aangifte, maar ook over netwerken en het bepalen van je prijzen. Je staat er dus niet alleen voor. Anderen kunnen jou helpen en jij kunt anderen helpen. Samen vormen alle ZZP'ers op Younited.nl een mooie hechte groep. Je kunt er zo diep in duiken als je zelf wilt.

Heb je geen behoefte aan een community?

Maar ben je wel altijd op zoek naar goede nieuwe freelance opdrachten? Ook dan kun je terecht op Younited.nl. Je vindt hier freelance opdrachten in allerlei branches. En dus is de kans groot dat er ook voor jou een mooie opdracht tussen staat. Je kunt hier mooie opdrachten vandaan halen. Misschien wel precies die opdracht waar je al een tijd op zit te wachten. Doordat je gewoon online kunt zoeken naar opdrachten hoef je niet per se de deur uit om te gaan netwerken met allerlei mensen. Al kan dat natuurlijk ook wel weer heel erg leuk zijn.

Ook voor opdrachtgevers een goede plek

Op Younited.nl kunnen ook opdrachtgevers terecht die een ZZP'er zoeken voor een bepaald project of een terugkerende opdracht. Je kunt als opdrachtgever precies aangeven naar wat voor persoon je op zoek bent. Zorg dat je je opdracht zo specifiek mogelijk uitzet zodat je alleen reacties krijgt van mensen die daadwerkelijk iets voor jou kunnen betekenen. Hoe vager, hoe meer reacties je zult krijgen. En dat is dan weer niet zo snel als je wel zou willen.