Heb je dit jaar voor het eerst gekampeerd? Dan is de kans groot dat je alleen de grootste zaken dit jaar hebt aangeschaft. Denk dan aan een tent, bedden, slaapzakken en een gasfles met een kookstel. Je bestek heb je gewoon uit de lade thuis gehaald en dat geldt net zo voor je borden. Al binnen een week was je een van je mooie lepels kwijt en de volgende week braken er twee borden. Dat gaat je volgend jaar niet nog eens gebeuren. Jij gaat nu op zoek naar handig campingbestek. Campingbestek is bestek dat je gewoon bij de kampeerspullen kunt laten. Je hebt het campingbestek immers de rest van het jaar niet nodig.

Campingbestek is de perfecte oplossing

Natuurlijk eet je al jaren heerlijk van het bestek dat je thuis in de lade hebt liggen. Maar ermee op vakantie gaan is toch weer anders. Zo heb je bij dit mooie bestek geen handige houder waardoor het zomaar kan dat er bij het afwassen een lepel verloren raakt. Je ziet immers niet direct of alles compleet mee terug gaat uit de afwasruimte op de camping. Door te kiezen voor handig én mooi campingbestek raakt er niets meer kwijt en heb je altijd bestek voor handen voor als je onverwacht een weekendje gaat kamperen.

En wat denk je van drinken op de camping?

Voor jezelf en je partner neem je gewoon kunststof kopjes en mokken mee. Maar wat neem je mee voor de kinderen? Een camping heeft vaak een hobbelige ondergrond waardoor jouw kleintje moeite kan hebben om de beker goed neer te zetten. Al die gemorste limonade trekt vooral veel wespen aan. Om dat te voorkomen kun je kiezen voor een drinkbeker met rietje. Deze bekers met een inhoud van 300 ml, zullen ervoor zorgen dat er veel minder drinken wordt verspild. En het rietje kun je gewoon afwassen. Ideaal!

Voor ieder probleem een oplossing

Zeker wanneer je nooit eerder gekampeerd hebt, leer je iedere keer weer meer. Je komt, tijdens het kamperen, heus zaken tegen die je een volgende keer anders zou regelen, maar dat zijn bijna nooit grote problemen. Loop je op de camping tegen problemen aan en weet je geen oplossing te bedenken? Dan zijn er altijd andere kampeerders, je camping-buren, die meer ervaren zijn en dat zij al lang een oplossing hebben bedacht. Zo maak je het kamperen nog leuker en kun je nu alvast weer echt uitkijken naar de kampeertrip die je volgend jaar gaat maken!