Magento 2 is een open source e-commerce platform dat vele mogelijkheden biedt voor online winkeliers en bedrijven. Het platform is ontworpen om mee te helpen de vele mogelijkheden voor verkoop en marketing te verbeteren. Het is een flexibel platform dat eenvoudig aanpasbaar is aan uw specifieke behoeften als retailer. Samen met vele andere voordelen biedt Magento 2 retailers mogelijkheden om het aantal verkopen op hun website te vergroten, zodat zij hun winstgevendheid kunnen verhogen.

In deze gids zullen we u uitleggen wat Magento 2 is, wat je ermee kunt doen en wat de voordelen zijn. 

Wat is Magento 2?

Magento 2 is een open source e-commerce platform ontworpen om retailers te hun online verkoop te verhogen. Het biedt een flexibel platform dat eenvoudig aanpasbaar is aan uw specifieke behoeften als retailer. Het platform biedt veel mogelijkheden voor verkoop en marketing, waaronder responsive ontwerpen, krachtige zoekfunctionaliteit, eenvoudig beheer van producten, aanpasbare betalingsopties, klantenbeheer, verkoopkortingen en nog veel meer.

Wat kan je met Magento 2 doen?

Met Magento 2 kunt u uw online winkel aanpassen met veel verschillende tools. U kunt bijvoorbeeld responsive ontwerpen maken, krachtige zoekfunctionaliteit toevoegen, producten makkelijk beheren, aanpasbare betalingsopties toevoegen, klantenbeheer instellen, verkoopkortingen maken en veel meer. Daarnaast biedt Magento 2 ook veel SEO-mogelijkheden, zodat uw website beter gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google.

PWA progressive web app

Met Magento 2 kunt u ook een Progressive Web App (PWA) maken. Een PWA is een website die de functionaliteiten biedt van een app. Het biedt een betere user experience voor klanten, waardoor zij gemakkelijker dingen kunnen doen zoals het winkelen, het maken van bestellingen, enz. Magento 2 heeft alles wat nodig is om een PWA te maken.

Voordelen van Magento 2

De voordelen van Magento 2 zijn veelzijdig. Het platform biedt u de mogelijkheid om uw website op maat te maken, wat gunstig is voor SEO. Daarnaast is het ook eenvoudig te beheren en biedt het veel opties voor verkoop en marketing. Het biedt ook veel betalingsopties en klantenbeheer, waardoor het een krachtige tool is voor het verhogen van uw verkoopcijfers. Ook biedt het een breed scala aan verkoopkortingen, waardoor uw klanten beter kunnen worden aangetrokken.

Conclusie

Magento 2 is een krachtig en flexibel e-commerce platform dat veel mogelijkheden biedt voor verkoop en marketing. Het biedt veel opties voor aanpassingen, waardoor uw website beter gevonden kan worden door zoekmachines, het eenvoudig te beheren is, veel betalingsopties biedt, klantenbeheer ondersteunt en veel verkoopkortingen biedt. Al deze voordelen maken Magento 2 een geweldige keuze voor online verkopers.