Nog even en de Sint en zijn Pieten zijn weer in ons land. Dat is sowieso een leuke (en lekkere!) periode. Je kunt je dan weer verheugen op avondjes met warme chocolademelk en kruidnoten, op schuimpjes en chocoladeletters. Maar wist je dat het dit jaar wel heel bijzonder is? De Sint komt op 12 november aan in Nederland, dit jaar eindelijk ook weer eens als echt kinderfeest. En een week later, op 20 november, start het WK in Qatar. Hoe leuk is het dan om deze twee evenementen met elkaar te combineren? Je kunt daarom nu, speciaal dit jaar, een WK Sint pakket bestellen. Een WK Sint pakket is gevuld met lekkers, maar ook met drie sets opblaasbare juichsticks. In, dat spreekt voor zich, rood, wit en blauw!

Een WK Sint pakket zal zeker in de smaak vallen

Je medewerkers zullen het, hoe dan ook, geweldig vinden om een kleinigheidje te krijgen in de Sinterklaasperiode. En combineer je dat kleinigheidje dan met een actualiteit als het WK in Qatar, dan heb je het helemaal goed bekeken. Een WK Sint pakket is daarom echt een goed idee. Je kunt deze pakketten gewoon online bestellen en je hoeft deze ook niet heel lang op te slaan. Ze worden pas vanaf 19 oktober a.s. uitgeleverd en je kunt zelf aangeven wanneer jij het WK Sint pakket wilt ontvangen.

Je medewerkers blij, nu je zakenrelaties nog

Het is sowieso een goed idee om je medewerkers eens in de zoveel tijd in het zonnetje te zetten. Maar wat denk je van je zakenrelaties? Je kunt je zakelijke contacten allemaal een leuk WK oranjepakket geven. Dat zal de feestvreugde zeker verhogen! Houd er wel rekening mee dat je niet de enige zult zijn die op dit idee komt. Bestel dus op tijd, alleen zo voorkom je dat je misgrijpt!

Hup Holland Hup!

Het WK in Qatar is weer iets om naar uit te kijken. Ook wanneer je geen voetbalfan bent, krijg je daar altijd weer iets van mee. En daarbij is het altijd weer gezellig op straat. De vlaggen hangen uit, vriendengroepen kijken met elkaar naar de wedstrijd en maken er een feestje van. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat Nederland het goed gaat doen. Het mooie aan dit WK is dat we weer allemaal bij elkaar kunnen en mogen zitten. Er is weer eenheid en saamhorigheid in het land. Een WK Sint pakket kan daar zeker nog extra aan bijdragen!